Berichten oude koppelvlak boekhandels

Uit Boektrust

Versie op 26 feb 2013 14:05 van BoekTrust (Overleg | bijdragen)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar: navigatie, zoeken

2013-02-26:

Onderwerp: Waarschuwing overgang oude koppelvlak-boekbond-server naar nieuwe koppelvlak-server

Beste Koppelvlak-collega's,

Bent u al klaar voor de overgang naar de nieuwe koppelvlak-server? Eind maart zal de oude koppelvlak-server worden uitgezet. Dat betekent dat er aanpassingen gedaan moeten worden aan de achterkant van uw website. De boektitelgegevens moeten via een andere weg worden opgehaald. Zie voor meer informatie hierover http://www.boektrust.nl/wiki/index.php/Handleiding_Installatie_Koppelvlak_BoekTrust.

Heeft u daarbij hulp nodig, laat het ons weten.

Met vriendelijke groet,

Thomas Hagedoorn & Frans Cladder BoekTrust

info@boektrust.nl tel: 0294 480 0002013-02-19: Betreft: einde oude koppelvlak-boekbond-server

Beste Koppelvlak-collega's,

Nog 3 boekhandels maken gebruik van de oude koppelvlak-boekbond-server. Deze oude omweg is inmiddels vele malen kostbaarder geworden dan de huidige opbrengsten van het koppelvlak-gebruik. Dat maakt dat wij de vorig voorjaar al aangekondigde en aanbevolen omzetting naar het nieuwe koppelvlak de komende maand (maart 2013) gaan effectueren. Per 1 april zal de oude koppelvlak-server dan worden bedankt voor gedane dienst. Dat betekent dat er aan de zijde van deze 3 boekhandels enige veranderingen noodzakelijk zijn die dan ook in maart zullen moeten plaatsvinden. In de komende dagen zullen we hierover nader berichten.

Voor meer informatie over de installatie zie: http://www.boektrust.nl/wiki/index.php/Handleiding_Installatie_Koppelvlak_BoekTrust

Hartelijke groet

BoekTrust, Frans Cladder

Persoonlijke instellingen