Boekhandels

Uit Boektrust

Ga naar: navigatie, zoeken

Van het Boekbalie Koppelvlak naar dat van BoekTrust: informatie voor boekhandels die willen experimenteren met een alternatief voor het Koppelvlak van Boekbalie (na 1-1-2010).

Voor vragen: info@boektrust.nl

Brief van de KBb aan de koppelvlak-boekhandels concept dd 10-12-2009:

"Naast de mogelijkheden die het Centraal Boekhuis, Scholtens en Titelbank aanbieden hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een alternatief: BoekTrust. Op www.boektrust.nl is veel informatie over deze ervaren partij voorhanden. Klikt u ook even door naar informatie voor afnemers. Hier treft u onder meer aan welke informatie u via de website kunt ontsluiten naar de consument toe. De aangeboden informatie is anders dan die van Boekbalie, maar biedt een goede basis om uw klant te informeren. De grote uitgeversgroepen vullen de database direct met hun boekdata en begin januari moet ook de Titelbank-connectie gerealiseerd zijn.

Ook u kunt gebruik maken van de dienstverlening van BoekTrust. U hoeft daar zelf niets voor te doen, behoudens zich tijdig aanmelden - zie koppelvlak-boekhandels. Per 1 januari zal uw webwinkel dan automatisch boekdata opvragen uit de databases van BoekTrust. U ontvangt uw factuur van BoekTrust naar rato van gebruik. Na een proefperiode kan een maximum bedrag voor deze dienst worden afgesproken zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Voor de tariefsinformatie verwijzen we naar www.boektrust.nl.

Op de speciale BoekTrust-pagina voor koppelvlak-boekhandels vindt u in de komende periode geactualiseerde informatie over de databases, de koppeling en contact-gegevens voor vragen en opmerkingen."